Intersport avgust ’23

Pozdravljeni

Intersport je pripravil novo akcijo za člane in podpornike društva.

Avgusta se pričnejo priprave na novo sezono. Treningi in vadbe bodo še učinkovitejše s pravo opremo. INTERSPORT vam pri tem pomaga s posebno ponudbo, ki jo lahko unovčite kot član partnerskega kluba. V avgustu lahko unovčite 30% popust na redne cene novih jesenskih kolekcij športnih oblačil in obutve ter 20% popust na redne cene športne opreme. Preverite najnovejšo ponudbo, ki bo iz tedna v teden popolnejša, v najbližji prodajalni INTERSPORT ali na intersport.si.

Popust lahko člani uveljavijo od 10. do 26. avgusta 2023 na blagajni prodajalne INTERSPORT s predložitvijo spodnje EAN kode, bodisi natisnjene na papirju ali na telefonu.

avgust 23

avgust23

Popust velja od 10. 8. do 26. 8. 2023 za oblačila, obutev in opremo v zalogi prodajaln INTERSPORT po Sloveniji. Popust velja za izdelke po rednih cenah in ne velja za izdelke, katerih cene so že znižane. Popust ne velja za izdelke INTERSPORT priporoča, športne ure, športno prehrano, teniške, žogice, mize za namizni tenis, električne skiroje in električna kolesa. Popusti se ne seštevajo in se obračunajo na blagajni. Popust ne velja v franšizni prodajalni Intersport Sevnica.