Intersport marec 2024

Pozdravljeni

Intersport je pripravil novo akcijo za člane in podpornike društva.

Jesen je že zakorakala v prodajalne INTERSPORT, prihajajo pa tudi že prva zimska oblačila, obutev in oprema. To je priložnost za novo posebno ponudbo, ki smo jo pripravili za klube in društva, ki ste se odločili za sodelovanje z nami v tem letu.

Za naše člane smo pripravili 30% popust na redne cene oblačil in obutve ter 20% popust na redne cene športne opreme v zalogi prodajaln INTERSPORT. Popust lahko izkoristijo s predložitvijo spodnjega kupona oziroma EAN kode na blagajni, bodisi na telefonu ali natisnjene na papirju, in sicer od 11. do 30. marca 2024, v katerikoli prodajalni INTERSPORT.


Popust velja od 11. do 30. 03. 2024 za oblačila, obutev in opremo v zalogi prodajaln INTERSPORT po Sloveniji. Popust velja za izdelke po rednih cenah in ne velja za izdelke, katerih cene so že znižane. Popust ne velja za izdelke v ponudbi Splača se!, športne ure, športno prehrano, teniške, žogice, mize za namizni tenis, električne skiroje in električna kolesa. Popusti se ne seštevajo. Popust se obračuna na blagajni. Kupon ne velja v franšizni prodajalni Intersport Sevnica.