Sklad za vadnino, sponzorstvo, donacije, sodelovanje

Pozdravljeni,
opozorjamo vas na sklad, ki smo ga pripravili v sodelovanju s podjetjem DIFA, namenjen pomoči družinam pri plačilu vadnine. Pomoči potrebni se javite na email info@oklubnik.si , da se pogovorimo in dogovorimo v zvezi s so-financiranjem vadnine za vaše otroke.

Starše in skrbnike vabim tudi k sodelovanju, pridobivanju pokroviteljev in donatorjev kluba, s čimer si lahko znižate vadnino.

Ob tej priložnosti vas vabim tudi k donaciji klubu z dohodnino. Formalnost lahko uredite na tej povezavi: https://www.olympic.si/podarim/10087168

Že danes vas vabim na druženje z otroki, za katere tudi letos pripravljamo prednovoletno rajanje z internim igranjem odbojke in druženjem tudi s selekcijami, ki se doslej niso srečevale. Božično novoletno druženje oz BND 2022 bo predvidoma 23.12.2022. Otrokom ure sporočijo trenerji, starše in skrbnike pa vabimo na druženje ob 19.30 uri. Če lahko kaj pripravite, spečete piškote ali morda priskrbite priložnostne nagrade za naše otroke, se toplo priporočamo.

Ko že razmišljamo o prihodnosti, razmišljajmo o letovanju otrok med 19. in 23. junijem prihodnje leto, v Pineti pri Novigradu.

Hvala vam za vso vašo pozornost in srčnost ob spremljanju vašega otroka na treningih, tekmah.

Znova hvala in vljudno ter športno vabljeni k sodelovanju in na druženje decembra, ki bo letos še malo drugačno in nekaj posebnega.

gregor
OK Lubnik