Poletne aktivne počitnice

Tudi v letošnjem letu pripravljamo brezplačen program varstva otrok s poudarkom na socialni noti. K sodelovanju je tako kot lani pristopilo škofjeloško podjetje DIFA, kot glavni pokrovitelj. Klub v sodelovanju s podjetjem DIFA organizira varstvo otrok z učenjem odbojke na mivki in drugimi poletnimi aktivnostmi, v času med 26. 06. in 12. 07. 2024 in med 19. 08. in vključno 30. 08., na igriščih za odbojko na mivki kluba OK Lubnik, za OŠ Jela Janežiča v Podlubniku.

Škofjeloško podjetje DIFA je kot glavni pokrovitelj omogočilo, da bo varstvo za vse otroke brezplačno. Program je namenjen osnovnošolskim otrokom med petim in devetim razredom. Odvijal se bo od osme ure zjutraj do trinajste ure, zagotovili bomo tudi malico in kosilo. DIFA poleg sodelovanja pri organizaciji poletnega varstva, pomaga socialno šibkim in pomoči potrebnim družinam pri letovanju v Pineti, športnem taboru, ki ga organizira naš klub ter pri delovanju posebnega sklada za družine, ki si težko privoščijo znesek mesečne vadbe. Obenem članom društva nudi pripravništva in štipendije ter skupaj z nami skrbi za prihodnost otrok.

Za udeležbo na poletnem programu starši oz. skrbniki otroke prijavijo s prijavnico, ki jo pošljete na elektronski naslov info@oklubnik.si, s pripisom »prijava na poletne počitnice«.

Za dodatni plačljivi program s poudarkom na spoznavanju različnih športov in obenem varstvom do štirinajste ure si oglejte vsebine Zavoda za šport Škofja Loka.