Poletne aktivne počitnice

V letošnjem letu pripravljamo brezplačen program varstva otrok s poudarkom na socialni noti. K sodelovanju je pristopilo škofjeloško podjetje DIFA, kot glavni pokrovitelj. Klub v sodelovanju s podjetjem DIFA organizira varstvo otrok z učenjem odbojke na mivki in drugimi poletnimi aktivnostmi, v času med 26.6. in 7.7.2022, ki smo ga uspešno izpeljali, ter med 21.8. in vključno 31.8.

Škofjeloško podjetje DIFA je kot glavni pokrovitelj omogočilo, da bo varstvo za vse otroke brezplačno. Za zajtrk bomo pripravili samopostrežni zajtrk, kjer bo na izbiro več vrst salam, sir, vmešana jajčka, hrenovke …, sicer pa je program namenjen osnovnošolskim otrokom. Odvijal se bo od osme ure zjutraj pa vse do trinajste ure, zagotovili bomo tudi malico in kosilo. DIFA poleg sodelovanja pri organizaciji poletnega varstva, pomaga tudi socialno šibkim in pomoči potrebnim družinam pri letovanju v Pineti, športnem taboru, ki ga organizira naš klub ter pri delovanju posebnega sklada za družine, ki si težko privoščijo znesek mesečne vadbe. Obenem pa članom društva nudi pripravništva in štipendije ter skupaj z nami skrbi za prihodnost otrok.

Za udeležbo na poletnem programu starši oz. skrbniki otroke prijavijo s prijavnico, ki jo pošljete na elektronski naslov info@oklubnik.si, s pripisom »prijava na poletne počitnice«.