Vpis in registracija

Vabljeni k vpisu v odbojkarski klub Lubnik. Vpis poteka že sedaj, z najavo. Po 1.9. se vidimo v telovadnicah, več sledi na naši spletni strani in facebook strani kluba.

  1. Izpolnite obrazec (izpolni se enkrat in velja do preklica): PRISTOPNA IZJAVA

Letna članarina znaša:

  • pridruženi člani 10€
  • dvakrat vadeči: 350€ letno, 35€ mesečno (10 obrokov)
  • trikrat vadeči: 500€ letno, 50€ mesečno (10 obrokov)
  • do štirikrat vadeči 550€ letno, 55€ mesečno (10 obrokov)

Pravilnik

2. Za potrebe registracije pri OZS je potrebno izpolniti sledeče obrazce:

a) obstoječi člani kluba in že vpisani v register igralcev in igralk: Obrazec 1b

b) novi, prva registracija: Obrazec 1b  in Podatki o igralcu . Na e-mail pošljite še kopijo rojstnega ali potnega lista (osebna izkaznica ni vredu) in fotografijo (kot za osebno, slikate se lahko sami pred zidom)

Vzorci / primeri obrazca 1b so tu.

– člani-ce

– člani-ce + mlajše selekcije

– mlajše selekcije

Obrazec natisnete in ga ustrezno izpolnite (enkrat, samo zgornjega, ali dva za dva igralca/igralki). Zamenjaš letnici pri sezoni na tekoče leto / prihodnje leto.

Starši mladoletnih s tiskanimi črkami napišete svoj ime in priimek, spodaj se oba podpišeta.

Obrazec poskenirate ali slikate in shranite v jpg ali pdf obliki, z imenom in priimkom igralca-ke in pošljete na info@oklubnik.si , z zadevo “Ime Priimek obrazec 1b”.

Primer izpolnjevanja: Tekmovalna sezona 23/24. Križec v članska ekipa ali mlajše kategorije ali oboje, če igra v mlajših selekcijah in tudi članski selekciji. Registrira se za (matični klub) OK LUBNIK iz ŠKOFJE LOKE. Vpišete ostale podatke.

Rubrike dvojna licenca mladi ne izpolnjujete.

3. Ob prvi registraciji in vsake dve leti je potrebno opravljati tudi SloADO protidopinško izobraževanje (starejši od 14 let). Navodila najdete tu: Protidopinško izobraževanje – OK Lubnik